Ne Shtepine Tone, 12 Janar 2018, Pjesa 2 – Veçoritë e levrekut
12/01/2018 14:43

Levreku është një peshk i cili ka një nga vlerësimet më të larta për vlerat ushqyese në bazë te studimeve të ndryshme që janë bërë. Kjo do të thotë se një fileto levreku përmban një grusht të dendur të vitaminave, mineraleve dhe mikronutrientëve të tjerë dhe është një ndër ushqimet më të shëndetshme që mund të konsumojmë.

Receta NSHT- Krem polenta me ravioli pule dhe kërpudha
19/01 15:23
Receta NSHT- Polenta me sepie kallamar dhe salcë domate
19/01 15:19
Ne Shtepine Tone, 18 Janar 2018, Pjesa 1 – Mëngjeset e shëndetshme
18/01 18:23
Ne Shtepine Tone, 18 Janar 2018, Pjesa 2 – Mëngjesi për disa patologji
18/01 18:22
Ne Shtepine Tone, 18 Janar 2018, Pjesa 3 – Disa receta për mëngjes
18/01 18:22
Ne Shtepine Tone, 18 Janar 2018, Pjesa 4 – Ping Pong
18/01 18:21
Ne Shtepine Tone, 18 Janar 2018, Pjesa 5 – BCTV – Ulje mbi 40%, për krehërin ‘Proline’
18/01 18:20
Ne Shtepine Tone, 17 Janar 2018, Pjesa 1 – lakra bruksel
17/01 14:22
Ne Shtepine Tone, 17 Janar 2018, Pjesa 2 – Turshi me lakër brukseli
17/01 14:22
Ne Shtepine Tone, 17 Janar 2018, Pjesa 3 – Pasta me lakra brukseli
17/01 14:22
Ne Shtepine Tone, 17 Janar 2018, Pjesa 4 – Kujdesi për kafshët
17/01 14:22
Ne Shtepine Tone, 17 Janar 2018, Pjesa 5 – BCTV – Eco Heater
17/01 14:21
Ne Shtepine Tone, 16 Janar 2018, Pjesa 1 – Supa
16/01 14:17
Ne Shtepine Tone, 16 Janar 2018, Pjesa 2 – Supe me spinaq dhe pule
16/01 14:17
Ne Shtepine Tone, 16 Janar 2018, Pjesa 3 – Vlerat ushqyese të supave
16/01 14:17
Ne Shtepine Tone, 16 Janar 2018, Pjesa 4 – Muzeu I shkencave
16/01 14:16
Ne Shtepine Tone, 16 Janar 2018, Pjesa 5 – BCTV – Eco Heater
16/01 14:16
Ne Shtepine Tone, 15 Janar 2018, Pjesa 1 – Petën sfoliat
15/01 13:42
Ne Shtepine Tone, 15 Janar 2018, Pjesa 2 – Byrek me petë sfoliat
15/01 13:42
Ne Shtepine Tone, 15 Janar 2018, Pjesa 3 – Vlerat ushqyese të petëve sfoliat
15/01 13:41