Ne Shtepine Tone, 11 Qershor 2018, Pjesa 3 – Insektet
11/06/2018 15:28

Një problem shumë i madh që na shfaqet në banesat tona gjatë muajve të verës është edhe shfaqja e insekteve të ndryshme në ambjentet e brendshme. Specialistët e fushës na japin këshillat e tyre në këtë drejtim se si mund të shmanget dhe smund të luftohet prania e insekteve.