Ne Shtepine Tone, 11 Maj 2018, Pjesa 3 – HYGEIA
11/05/2018 13:23

Muaji Maj njihet në të gjithë botën si muaji i ndërgjegjësimit për Melanomën, kanceri më agresiv i lëkurës. Për këtë, kemi vizituar sot Qëndrën e Kirurgjisë Rikonstruktive dhe Dermatologjisë, Anassa nga Hygea, e cila ofron fjalën e fundit të teknologjisë dhe stafin mjekësor më të mirë, kur bëhet fjalë për diagnostikimin dhe trajtimin e nishaneve dhe problemeve të tjera me lëkurën.