Ne Shtepine Tone, 11 Korrik 2018, Pjesa 4 – Turizmi elitar
11/07/2018 13:18

Të joshur nga fotot dhe videot promovuese të vendit tonë, një grup turistësh gjermanë vendosën të vizitojnë këtë verë Shqipërinë. Ne i kemi shoqëruar ata për disa ditë dhe kemi marrë përshtypjet e tyre për gjithçka që kanë parë. Na ndiqni