Ne Shtepine Tone, 11 Janar 2018, Pjesa 1 – Preshi
11/01/2018 14:51

Preshi është një nga perimet më të dashura për shqiptarët, me aftësi të jashtëzakonshme mbrojtëse ndaj shumë sëmundjeve dhe disa të mira të tjera të fshehura nën gjethe.