Ne Shtepine Tone, 10 Janar 2018, Pjesa 5 – BCTV – Monster Vac + Pressdome
10/01/2018 13:46

Fshesë korrenti dore, tepër e lehtë, me dopio hapësirë në mbajtjen e pluhurave. Thith papastërtitë në dysheme apo në mure, në çdo kënd apo në makinë. Zë pak vend, shumë praktike dhe komode. "Përbindëshi" Monster Vac vjen me dhuratë kapakun Pressdome, mënyra revolucionare për të mbajtur ushqimin të freskët