Në shkollë për drejtor – Top Channel Albania – News – Lajme
09/06/2018 16:10

Drejtorët e spitaleve, të cilët u zgjodhën me konkurs, po shkollohen se si të menaxhojnë fondet, burimet njerëzore, menaxhimin e krizave, etj. Për 5 javë me radhë, në çdo fundjavë do të ndjekin leksione nga lektorë të huaj dhe vendas.