Ndaje ose Qepe me Luana Vjollca & Berat Buzhala, Anjeza Maja & Robert Berisha
18/12/2017 20:14

Moderatore: Luana Vjollca Kapitenë: Edi Manushi & Gent Hazizi Të gjitha janë të mbuluara me çokollatë dhe mollët dhe qepët! Berat Buzhala & Luana Vjollca; Robert Berisha & Anjeza Maja, përgjigjen sinqerisht, ose duhet të shijojnë mollë ose qepë...varet si qëllon!

Shiko kush LUAN – Dren Abazi – Ti dhe Unë & kolazh
23/01 12:34
Shiko kush LUAN – Robert Berisha – Sa lot kam derdhur
23/01 12:30
Shiko kush LUAN – Aleksandër Gjoka – E dua dashurinë
23/01 12:29
Shiko kush LUAN – Nora Istrefi – Sa t’kom dasht
23/01 12:28
Shiko kush LUAN – Najher – Ylli Limani
23/01 12:16
Shiko kush LUAN – Bej Qejfin tamam – Endri & Stefi Prifti
23/01 12:15
Shiko kush LUAN – Dhëndri më i ri Ylli Limani
23/01 12:15
Ndaje ose Pije me Jul Deda & Ylli Limani
23/01 12:14
Binjaket me Jul Deda Oriela Nebiaj Ylli Limani Stefi Prifti
23/01 12:13
Shiko kush LUAN nis me të vërteta ekskluzive
23/01 12:12
Shiko kush LUAN, 20 Janar 2018, Entertainment show
21/01 02:40
Binjakët me Soni Malaj Ervin Bushati Edi Manushi Manjola Begolli
19/01 20:58
Shiko kush LUAN – Party me DJ Ervin Bushati
19/01 20:58
Ndaje ose Pije me Soni Malaj & Ervin Bushati
19/01 20:58
Një bisedë aspak e zaknoshme mes Manjola Begolli & Delinda Zhupa
19/01 20:57
Shiko kush LUAN – Soni Malaj – Zeshkania
19/01 20:57
Shiko kush LUAN, 13 Janar 2018, Entertainment show
14/01 11:48
Ja si hapet Shiko kush LUAN nga Luana Vjollca
08/01 18:13
Shiko kush LUAN – Performanca e Ermal Fejzullahu & Lumi B
08/01 18:13
Shiko si luajnë – Ilda Bejleri, Rashel Kolaneci & Aurela Hoxha, Dren Abazi Lumi B & Ermal Fejzullahu
08/01 18:12