Muzeu BUNK’ART 1, 5 kate nën tokë dhe 106 dhoma
18/01/2019 14:37

Bunkart1 është një ndër destinacionet më të vizituara në Tiranë. Ky muze është ngritur brenda bunkerit atomik të diktatorit Enver Hoxha, i cili ndodhet në zonën e “Freskut”.