Mike Tyson bëhet kultivues marijuane
03/01/2018 14:05

Mike Tyson nuk resht së çudituri. Ish-kampioni i botës në peshat e rënda në boks, që në jetën e tij si sportist dhe si njeri ka patur shumë ulje dhe ngritje, ka vendosur që të bëhet prodhues marijuane.