Michael Schumacher mbush sot 49 vjeç
03/01/2018 14:01

Legjenda e automobilizmit Michael Schumacher sot mbush 49 vjeç dhe e gjithë bota e sportit dhe jo vetëm dërgojnë mesazhe për gjermanin.