Menopauza – Në Shtëpinë Tonë, 11 Korrik 2019, Pjesa 3
11/07/2019 12:42

Menopauza, edhe pse kalimitare, është një ndër periudhat më të veshtira për shumë gra. Sot, do të mësojmë se çfarë është menopauza, pse ndodh, përse tek disa gra ka menopauzë të hershme, simptomat që shfaq, kujdesi që duhet të tregojnë gjatë kësaj periudhe, gjithashtu edhe çfarë regjimi duhet të ndjekin. Këto informacione na i jep endokrinologe Luftime Bruka dhe mjekja e përgjithshme Afërdita Stroka.