Mashtrimet e Hoxhollit, çifti i ndërtuesve do gjykohet për disa raste të rënda
12/10/2018 16:22

Çifti i biznesmenëve në fushën e ndërtimit, Rrapush dhe Vjollca Hoxholli do të gjykohen për rastet më të rënda të mashtrimit të parashikuara në kodin penal.