“Maqedonia e Veriut në NATO”. E vetmja çështje që votohet me konsensus në Kuvend
11/02/2019 15:13

Mazhoranca dhe opozita bashkuan votat në Komisionin e Ligjeve për të ratifikuar protokollin e anëtarësimit të Maqedonisë së Veriut në NATO.