Make – up Efekte speciale – Në Shtëpinë Tonë, 17 Maj 2019, Pjesa 4
17/05/2019 12:02

Efektet speciale të realizuara në sajë të Make Up-it janë tanimë një sektor i posaçëm dhe i rëndësishëm në shesh-xhirime. Pranvera Metolli është një e re e talentuar që tanimë prej vitesh është profilizuar në këtë fushë. Ajo realizon plagë, fytyra, plakjen në moshë dhe për kameran e “Në Shtëpinë Tonë” ndan procesin e plakjes në sajë të Make Up-it si dhe na tregon për eksperiencën e saj.