LSI-së “i firojnë” këshilltarët edhe në Lezhë
16/04/2018 21:18

5 këshilltarë të Këshillit Bashkiak të Lezhës, 2 të LSI, 1 i G-99, 1 i partisë ardhmëria shqiptare si dhe një tjetër këshilltar i partisë së personave me aftësi të kufizuara, kanë zyrtarizuar largimin nga forcat respektive politike për t’iu bashkuar PS.