Loja telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 8 Nëntor 2018, Pjesa 1
08/11/2018 18:38

Stela dhe Flori në studio hapin emisionin dhe prezantojnë lojën telefonike. Stela dhe Flori zhvillojnë lojën telefonike për të zbuluar recetën e ditës.