Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 24 Qershor 2019, Pjesa 1
24/06/2019 14:42

Stela dhe Flori hapin emisionin dhe prezantojnë temat. Stela prezanton dhe zhvillon lojën telefonike.