Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 16 Janar 2019, Pjesa 1
16/01/2019 14:46

Stela dhe Flori hapin programin dhe prezantojnë lojën telefonike. Stela dhe Flori zhvillojnë lojën telefonike