Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 15 Maj 2019, Pjesa 1
15/05/2019 13:24

Stela dhe Flori hapin emisionin dhe prezantojnë temat. Stela prezanton dhe zhvillon lojën telefonike.