Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 13 Qershor 2019, Pjesa 1
13/06/2019 12:47

Stela dhe Flori hapin emisionin dhe prezantojnë temat. Flori prezanton dhe zhvillon lojën telefonike.