Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 10 Janar 2019, Pjesa 1
10/01/2019 16:04

Stela dhe Flori hapin programin dhe prezantojnë lojën telefonike. Stela dhe Flori zhvillojnë lojën telefonike.