Kryeprokurori i ri, Ambasada e SHBA: Nxisim Parlamentin të zbatojë ligjin
07/12/2017 14:24

Ambasada e Shteteve të Bashkuara ka shpërndarë një komunikatë të shkurtër, ku rithekson qëndrimin e saj mbështetës për opinionin e dhënë nga OPDAT dhe EURALIUS në lidhje me debatin për zgjedhjen e kryeprokurorit të ri.