Koleksionisti shfaq për herë të parë në “Në shtëpinë tonë” disa foto të vjetra nga Korça
11/01/2019 11:24

Niko Kotherja është një ndëre koleksionistët e shumtë shqiptar. Pasioni i tij për fotografinë filloi që kur ishte i vogël dhe sot posedon fotografi të rralla të qytetit të Korçës, bandave muzikore dhe personaliteteve korçarë!