Kërpudhat shëruese – Në Shtëpinë Tonë, 11 Shkurt 2019, Pjesa 4
11/02/2019 14:31

Kërpudhat janë një nga ushqimet me më shumë vlera ushqyese. Konsumimi i tyre siguron nivelet e vitaminës D. Në kuzhinë përdorim kryesisht kërpudhat e bardha që njihen me emrin Champignon, porcini, portobello apo crimini. Por sot do të flasim për kërpudhat më të veçanta dhe me vlera kuruese siç është chaga, reishi, maitake, shiitake etj.