“Këndi i së vërtetës”- Olta Gixhari në “E Diell”, 10 Shkurt 2019
10/02/2019 18:00

Autor: Edi Manushi Moderatorë: Edi Manushi, Fjoralba Ponari, Nevina Shtylla E ftuar: Olta Gixhari

Episodi i plotë: E Diell 21 korrik 2019, Entertainment Show
21/07 18:46
Vajzat e “Digitalb” vs vajzat e “E Diell”! Kush fiton? “E Diell”, 21 korrik 2019
21/07 18:33
“Digitalb” – 15 vjet në familjet shqiptare “E Diell”, 21 korrik 2019
21/07 18:33
Era Rusi: Dasmat, fansat e fiksuar & tradhtia e partnerit “E Diell”, 21 korrik 2019
21/07 18:32
Era Rusi këndon kolazh muzikor në “E Diell”, 21 korrik 2019
21/07 18:32
“A thousand years”- Perfomancë nga Fjoralba Ponari “E Diell”, 21 korrik 2019
21/07 18:32
Era Rusi këndon “Mos ma merr” “E Diell”, 21 korrik 2019
21/07 18:32
“Escape”- Francezi që i dogji zemrën Era Rusit “E Diell”, 21 korrik 2019
21/07 18:32
“Select Hill Resort”- Comfort, quality & experience “E Diell”, 21 korrik 2019
21/07 18:31
“Sipas meje”- Moderatorët tregojnë prapaskenat e sezonit të parë të “E Diell”, 21 korrik 2019.
21/07 18:31
Lali dhe Luli çudisin Era Rusin me këngën e tyre të re “E Diell”, 21 korrik 2019
21/07 18:17
Moderatorët zbulojnë destinacionet e verës “E Diell”, 21 korrik 2019
21/07 18:15
Episodi i plote: E Diell 14 korrik 2019, Entertainment Show
14/07 18:16
“Kolegji Profesional i Tiranës”- Është koha të ndërtosh botën tënde “E Diell”, 14 korrik 2019
14/07 18:04
Kremto eventin tënd në “Adorions Palace” “E Diell”, 14 korrik 2019
14/07 18:04
Ana Kodra këndon “Lule, lule” “E Diell”, 14 korrik 2019
14/07 18:04
“Escape”- Cliqme, artisti nga Kongo që këndon shqip “E Diell”, 14 korrik 2019
14/07 18:04
Moderatoret në audicion nga Dalina Buzi për sezonin e ri të Anabel Hostel “E Diell”, 14 korrik 2019
14/07 18:03
“Këndi i së vërtetës”- Dalina Buzi “E Diell”, 14 korrik 2019
14/07 18:02
Robert Berisha këndon “Kush niset me bo sevda” “E Diell”, 14 korrik 2019
14/07 18:02