Juliana Pasha sjell kolazhin “Natën Vonë/Flokë Bore” në Soirée
10/04/2019 23:15

Moderatore dhe Autore: Jonida Shehu Autore: Alda Bida Të ftuar: Pjetër Rodiqi, Irma Rodiqi, Faslli Aliçi, Violeta Kacadei, Hysni Zela, Fatmir Mneri, Luan Zhegu, Osman Mula, Aleksandër Peçi, Mevlan Shanaj, Natasha Leko, Juliana Pasha.