Iran, Ahmadinexhat “bombardohet” në Kuvend
14/03/2012 20:00

Mahmud Ahmadinexhad është bombarduar me pyetje nga deputetët iranianë gjatë një seance parlamentare të përqendruar tek vendimet e tij mbi politiken e brendeshme dhe atë të jashtme.