Hipokrati: Kuriozitete- shkatërrimi i koronavirusit nëpërmjet nxehtësisë, 21 Mars 2020
23/03/2020 12:01

Emisioni:" Koronavirus- Si ta mposhtim" Covid - 19, si te gjitha ato viruse qe i perkasin familjes se koronaviruseve, kane nje vecori: jane shume te ndjeshem ndaj temperaturave te larta. Keto viruse shkaterrohen nese ekspozohen ndaj ketyre temperaturave. Koronaviruset jetojne ne zonat e ftohta te trupit, kryesisht ne indin epitelial te hundes dhe te sinuseve. Keto kavitetete qe jane te lokalizuara mbrapa mollzave dhe hapesirave te poshtme te syrit, jane aq te ftohta sa dhe ajri i ftohte qe ne thithim ne muajt e ftohte te vitit. Por kur temperaturat rriten, krijohet nje ambient lokal i papershtatshem per viruset dhe per pasoje ato denatyrohen. Studime te shumta shkencore nga virologe te njohur po tregojne qe koronavirusi mund te asgjesohet ne nje hapesire kohore prej 15 minutash, nese ekspozohet ne temperaturen 56 grade Celsius. Mbasi e ngrohen virusin ne laborator, virologet pane se membrana e tij filloi te prishet, te tkurret, derisa virusi u be totalisht i paafte te shkaktoje nje infeksion. Shkaterrimi i virusit nepermjet perdorimit te temperaturave te larta, po perdoret si metode baze per prodhimin e vaksinave dhe medikamenteve te ndryshme.

Hipokrati – Mbjellja e flokëve – Ndërhyrje e suksesshme në Tiranë – Episod i plotë – 30 Maj 2020
30/05 19:01
Hipokrati – Rënia e flokëve – Si ndikojnë hormonet? 30 Maj 2020
30/05 19:00
Miqtë e Hipokratit – Ledio Lako – Aktor i Portokallisë – 30 Maj 2020
30/05 19:00
Hipokrati – Mbjellja e flokëve në klinikën Laser Way – dëshmon Leon Menkshi – 30 Maj 2020
30/05 19:00
Hipokrati – Mbjellja e flokëve Personazhe te njohur që e kanë bërë – 30 Maj 2020
30/05 19:00
Hipokrati – Mbjellja e flokëve – Aplikimi i lëngut të hithrës në lëkurën e kokës – 30 Maj 2020
30/05 19:00
Hipokrati – Mbjellja e flokëve – Lëngu i hithrës për trajtimin e flokëve – Diola Dosti – 30 Maj 2020
30/05 19:00
Hipokrati – Mbjellja e flokëve në klinikën Laser Way – Live Medicine – 30 Maj 2020
30/05 19:00
Hipokrati – Mbjellja e flokëve – Metoda e re DHI – 30 Maj 2020
30/05 19:00
Hipokrati – Mbjellja e flokëve – vizita te mjeku – Klinika Laser Way – 30 Maj 2020
30/05 19:00
Hipokrati – Episodi i plotë – Hetem Ramadani – Këshillat ndryshe për Koronavirusin – 23.05.2020
23/05 19:27
Hipokrati – Çfarë mendon Hetem Ramadani për vaksinat – 23.05.2020
23/05 19:00
Hipokrati – Rëndësia e Vitaminës C për shëndetin e njeriut – 23.05.2020
23/05 19:00
Hipokrati – Hetem Ramadani – Rëndësia e Vitaminës D – 23.05.2020
23/05 19:00
Hipokrati – Qëndrimi i Hetem Ramadanit për Pandeminë Covid-19 – 23.05.2020
23/05 19:00
Hipokrati – Diola Dosti – Çajrat organike të pasur me Vitaminë C – 23.05.2020
23/05 19:00
Miqte e Hipokratit – Ermal Meta – 23.05.2020
23/05 19:00
Hipokrati – Bill Gates dhe teoritë konspirative për vaksinat – 23.05.2020
23/05 19:00
Hipokrati – Hetem Ramadani – Roli i vitaminës C në rritjen e imunitetit – 23.05.2020
23/05 19:00
Hipokrati – Vitamina D, roli i saj në parandalimin e sëmundjeve – 23.05.2020
23/05 19:00