Hipokrati, 29 Qershor 2019, Varfërimi i tokës dhe ndikimi i pesticideve në shëndetin tonë
29/06/2019 19:30

Varfërimi dhe degradimi i tokës, jo vetëm nga përdorimi i pesticideve, por edhe nga praktikat e gabuara në përpunimin e tokave bujqësore, ka ndikuar për keq në shëndetin tonë. Ekspertët kanë kohë që kanë ngritur alarmin, por në kaosin e tregut ku ka pak kontroll për pesticidet, duket se asnjë masë nuk bën efekt...

Detox: Si të kthehemi në peshë normale pas festave, Hipokrati, 11 Janar 2020
11/01 19:31
Çfarë janë “Smart food” dhe “Super food” ? Hipokrati, 11 Janar 2020
11/01 19:30
Çfarë është Hidrokolonoterapia? Hipokrati, 11 Janar 2020
11/01 19:30
Cilat janë ushqimet e tepërta në ditë festive? Hipokrati, 11 Janar 2020
11/01 19:30
Rëndësia e aktivitetit fizik me Prof.Edmond Stafa, Hipokrati 11 Janar 2020
11/01 19:30
Dieta detox 7 ditore, Hipokrati, 11 Janar 2020
11/01 19:30
Ku konsiston dieta Detox? Hipokrati, 11 Janar 2020
11/01 19:30
Si kryhet proçesi i pastrimit të organizmit? – Hidrokolonoterapia, Hipokrati, 11 Janar 2020
11/01 19:30
Çfarë preferojnë më shumë shqiptarët gjatë festave? Hipokrati, 11 Janar 2020
11/01 19:30
Çfarë ushqimesh duhet të konsumojmë? Hipokrati, 11 Janar 2020
11/01 19:30
Si të përgatisim një smoothie në kushte shtëpie? Hipokrati, 11 Janar 2020
11/01 19:30
Vox Pop: A i ndjekin shqiptarët dietat pas festave? Hipokrati 11 Janar 2020
11/01 19:30
Pse janë të panjohura për shqiptarët Smart Food dhe Super Food? – Hipokrati, 11 Janar 2020
11/01 19:30
Episodi i plotë: Të njohim dhe të përballojmë sëmundjet e mushkrive, 28 Dhjetor 2019, Hipokrati
28/12 19:31
Lifestyle medicine: Të përballojmë sëmundjet e mushkërive- 28 Dhjetor 2019, Hipokrati
28/12 19:30
Cilat janë protokollet e reja të trajtimit të Spok? 28 Dhjetor 2019,Hipokrati
28/12 19:30
Cilët janë shkaktarët e sëmundjes së mushkrive? 28 Dhjetor 2019, Hipokrati
28/12 19:30
Çfarë është bodypletismografia tek një pacient me Spok? 28 Dhjetor 2019, Hipokrati
28/12 19:30
Intervistë me mjekun pneumolog Prof.Alberto Papi mbi risitë e trajtimit të Spok, 28 Dhjetor 2019
28/12 19:30
Intervistë me Vjollca Braho mbi masat e zbatimit të ligjit antiduhan në Shqipëri- 28 Dhjetor 2019
28/12 19:30