Hell’s Kitchen/ Tensione mes Shef Renatos dhe Erionit
14/12/2018 22:28

Pas shumë kritikave të shef Renatos, Erioni nuk i’a del ta përgatisë si duhet pjatën e tartarit. Kjo e nervozon shef Renaton, i cili ja thyen pjatat dhe kërkon që ai ti ri-përgatisë nga fillimi. Situata mes të dyve tensionohet më tepër…