Hell’s Kitchen/ Erioni largohet nga kuzhina më e njohur në Shqipëri
14/12/2018 23:06

Pasi Limone nominoi si më të dobëtit e mbrëmjes Brunildën dhe Erionin. Shef Renato zgjodhi të largonte Erionin, i cili lë “Kuzhinën e djallit” pas 9 javësh.