Hell’s Kitchen 2 – Jo vetëm shef Renato është i djallëzuar. Kristina qan për të tërhequr vëmendjen
01/11/2019 23:15

“Hell’s Kitchen Albania 2” është formati i cilësuar si një ndër më të suksesshmit në zhanërin “reality show”, në të gjithë botën. Një program që ndërthur pasionin dhe talentin për të gatuar, garën, tensionin, debatin, adernalinën e spektaklin. Gjithçka ndodh në kuzhinën e ferrit.

Hell’s Kitchen Albania – Sezoni 2, Episodi 8, 6 Dhjetor 2019 – Reality Show
06/12 23:16
Hell’s Kitchen 2 – Shef Renato qorton përsëri Sokolin. Si do të reagojë ai këtë herë?
06/12 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Largohet shef Renato! Në HK vjen shef Alsi Sinanaj
06/12 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Ledjoni preket kur shef Alsi e pyet për nënën, pa e ditur që ajo nuk jeton më
06/12 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Djemtë puthin “bukuroshen e fjetur”. Cila puthje do ta zgjojë atë?
06/12 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Françesko pendohet që debatoi me shef Alsin kur mëson se kush është ai
06/12 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Enkelejda Ferrollari e Viktoria Naço në Hell’s Kitchen për sfidën e kalorive
06/12 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Konkurrentët bëjnë “jetë nate”
06/12 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Shef Alsi fshin lotët e Kristinës
06/12 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Alsi Sinanaj tregon eksperiencën e tij si shefi personal i Cristiano Ronaldos
06/12 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Konkurrentët gatuajnë nën presionin e dy djajve në kuzhinë
06/12 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Pjatat e Albinës fluturojnë në kuzhinë. Puna e saj si lidere po dështon
06/12 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Rezarti vendos paruke dhe lyen buzet për tu përshtatur me vajzat
06/12 23:15
Largohet Renato Mekolli! Nesër, në Hell’s Kitchen do të jetë një tjetër shef nga Athina
05/12 12:14
Hell’s Kitchen Albania – Sezoni 2, Episodi 7, 22 Nëntor 2019 – Reality Show
22/11 23:16
Hell’s Kitchen 2 – Rezarti refuzon të futet në kuzhinë. Françesko e merr në krahë me pahir
22/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Shef Renato surprizon përsëri. Një mesazh për Françeskon
22/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Rezarti dhe shef Renato bien dakord për të sabotuar djemtë!
22/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Marsela përfiton nga respekti e dobësia që tregon Selmani ndaj vajzave
22/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Gabim pas gabimi! Të bërtitura mes shefit dhe Ledjonit për petullat e tij
22/11 23:15