Gjysmë shekulli Woodstock/ Rikthehet çifti simbol i festivalit
18/08/2019 13:05

Nik dhe Bobi Erkoline, kishin vetëm tre muaj që njiheshin kur iu bashkuan turmës së njerëzve në festivalin e Woodstock-ut në 1969 që nuk e imagjinonin se do të bëhej një emblemë e gjeneratës së tyre.