“Gjurmë Shqiptare”: Vendi i shenjtë i shqiptarëve
28/04/2018 20:55

Si po shuhet Frashëri? Çfarë ka mbetur pas dhe përse askush nuk do t’ia dijë më për këtë vend? Shkatërrimi i shtëpisë muze të Frashërllinjëve dhe braktisja e të gjithë zonës..