“Gjurmë Shqiptare”: Nikaia dhe Astacia misterioze
07/10/2017 00:00

Ai njihet si para-Bylisi, një qytet që ndodhet shumë pranë, por që nuk njihet thuajse fare. Ku ndodhen Nikaia dhe Astacia?