Gjurmë Shqiptare: Mafia shqiptare
19/05/2018 20:51

Si u ngrit dhe u forcua krimi i organizuar shqiptar? Si funksiononte trafiku dhe lidhja me politikën? Si u realizuan lidhjet e para që në kohën e komunizmit dhe çfarë ndodhi pas viteve 90? Fijet e nëndheshme që çojnë tek politika dhe mbi të gjitha a ekziston sot vërtetë mafia shqiptare? Një histori e errët, lidhjet e nëndheshme, dokumentat, kontrabanda e cigareve dhe ajo naftës, droga, linjat me mafian italiane dhe atë të shumë vendeve të tjera... Dëshmi të reja, të vërteta, dokumenta... Ndiqni të plotë dokumentarin e gazetarit Marin Mema

Gjurmë Shqiptare: Gjaku ynë i shpërndarë
08/12 20:46
Stand Up – Gjurmë Shqiptare – Gjaku ynë i shpërndarë
08/12 18:35
Intro: Gjurmë Shqiptare – Gjaku ynë i shpërndarë
08/12 17:50
Sonte në Gjurmë Shqiptare – Gjaku ynë i shpërndarë
08/12 16:59
Gjurmë Shqiptare 5 – Gjaku ynë i Shpërndarë, nga Marin Mema
06/12 14:46
Gjurmë Shqiptare: Kur nderohet një vrasës i shqiptarëve…
01/12 20:52
Stand Up – Gjurmë Shqiptare – Kur nderohet një vrasës i shqiptarëve…
01/12 18:35
Sonte në Gjurmë Shqiptare – Kur nderohet një vrasës i shqiptarëve
01/12 17:04
Gjurmë Shqiptare 5 – Kur nderohet një vrasës i shqiptarëve
29/11 14:43
“Gjurmë shqiptare”- 5: Lufta e Madhe në Shqipëri
24/11 20:55
Stand Up – Gjurmë Shqiptare – Lufta e madhe në Shqiperi
24/11 18:30
Shqiptarët në Luftën e Madhe – Sonte në “Gjurmë shqiptare”
24/11 15:50
Gjurmë Shqiptare: Kastriotët e panjohur në Itali
17/11 21:00
“Gjurmë shqiptare 5”, Kastriotët e panjohur në Itali…
17/11 15:19
Gjurmë Shqiptare 5 – Kastriotët e panjohur në Itali
16/11 13:22
Gjurmë Shqiptare: Himara përtej detit
10/11 23:30
Himariotët kuq e zi. Në Itali, në fshatin që ruan identitetin shqiptar
10/11 15:05
Gjurmë Shqiptare 5, Himara përtej detit, nga Marin Mema, të shtunën, në 20:10
09/11 15:01
Gjurmë Shqiptare: Sa e pasur është vërtetë Shqipëria?
03/11 20:55
Gjurmë Shqiptare 5, nga Marin Mema, të shtunën, ora 20: 10, në Top Channel
01/11 15:02