“Gjurmë Shqiptare”: Kush nuk e do Pashko Vasën?!
04/11/2017 20:57

Pashko Vasa nuk ishte një patriot i zakonshëm, por një ndër ideologët kryesorë të rilindjes kombëtare... A e njohim ne sa ç'duhet figurën e tij? Historia e jetës së Pashko Vasës, të panjohurat dhe të pathënat... Kush po kërkon sot zhdukjen e kujtimit të tij? Çfarë fshihet pas? Të vërtetat tronditëse. Ndiqni videon e plotë të dokumentarit të gazetarit Marin Mema.

Gjurmë Shqiptare – Enigma e varrit të Gjergj Kastriot Skënderbeut
13/01 20:58
Gjurmë shqiptare: Shqiptarët e vjetër të Venedikut
06/01 21:11
Promo, Gjurmë shqiptare – 06 Janar 2018
05/01 13:23
Gjurmë Shqiptare – Shqiptarët e reve
23/12 21:17
“Gjurmë Shqiptare”: Mali i shenjtë i Mirditës
16/12 21:06
Gjurmë Shqiptare – Lunxheria pellazge
09/12 20:54
“Gjurmë Shqiptare”: Arbëreshët e Zarës, gjaku ynë
02/12 21:02
Gjurmë Shqiptare: Të duash vendin tënd!
25/11 21:05
Gjurmë Shqiptare: Nga Nishi tek Molla e Kuqe
18/11 21:02
“Gjurmë Shqiptare”: Voskopoja, magjia që mahniti Ballkanin
11/11 20:55
“Gjurmë Shqiptare”: Kush nuk e do Pashko Vasën?!
04/11 20:57
“Gjurmë Shqiptare”: Ciceroni i nazistëve
28/10 21:41
“Gjurmë Shqiptare”: Në tokat e Pal Kastriotit
22/10 00:23
“Gjurmë Shqiptare”: Në zbulim të një thesari
14/10 00:00
“Gjurmë Shqiptare”: Nikaia dhe Astacia misterioze
07/10 00:00
“Gjurmë Shqiptare” – Të fshehtat e fundit të Bajram Currit
30/09 00:00
“Gjurmë Shqiptare: Historia e vërtetë e Çerçiz Topullit
23/09 00:00
“Gjurmë Shqiptare”: Durrësi, qyteti që sfidoi “fundin” e botës
16/09 00:00
Gjurmë Shqiptare: Qyteti i vdekur Iliro-Arbëror
09/09 00:00
Gjurmë Shqiptare – Mrekullia e Dukatit
15/07 00:00