Ftesë në 5, Stausi i ministres së Kulturës, 8 Nëntor 2018, Pjesa 2
09/11/2018 13:48

Tema: Diskutimet e forta që qarkullojnë në rrjete sociale për gjuhën e përdorur nga ministrja e Kulturës. Reagimet e shumë njerëzve, përfshirë këtu edhe shumë personazhe publikë. Te ftuar: Fatma Haxhialiu, Jonila Godole, Ervin Kurti

Ftesë në 5, Jona Kalemaj, ish banorja e BB7, 20 Nëntor 2018, Pjesa 1
21/11 15:49
Ftesë në 5, Jona Kalemaj, në një marrëdhënie me “mami” vjehrrën, 20 Nëntor 2018, Pjesa 2
21/11 15:48
Ftesë në 5, Arti dhe shija e kuzhinës italiane, 20 Nëntor 2018, Pjesa 3
21/11 15:48
Ftesë në 5, Taulant Muka, zv/ministri më jetëshkurtër, 19 Nëntor 2018, Pjesa 1
20/11 12:53
Ftesë në 5, A ka shpresë për të rinjtë në Shqipëri, 19 Nëntor 2018, Pjesa 2
20/11 12:50
Ftesë në 5, Çfarë duan të rinjtë shqiptarë për të mos ikur nga vendi, 19 Nëntor 2018, Pjesa 3
20/11 12:49
Ftesë në 5, Historia e dashurisë së kapitenit të kombëtares së basketbollit, 16 Nëntor 2018, Pjesa 1
17/11 18:03
Ftesë në 5, Shoqëri dhe dashuri, 16 Nëntor 2018, Pjesa 2
17/11 18:03
Ftesë në 5, Gerti dhe Endriti, 16 Nëntor 2018, Pjesa 3
17/11 18:03
Ftesë në 5, 15 Nëntor 2018, Pjesa 1
16/11 14:36
Ftesë në 5, 15 Nëntor 2018, Pjesa 2
16/11 14:34
Ftesë në 5, 15 Nëntor 2018, Pjesa 3
16/11 14:33
Ftesë në 5, Shef Renato prezanton librin: “50 hijet e pastave”, 14 Nëntor 2018, Pjesa 1
15/11 15:52
Ftesë në 5, Shef Renato prezanton librin: “50 hijet e pastave”, 14 Nëntor 2018, Pjesa 2
15/11 15:51
Ftesë në 5, Silvi Caka, deputetja e LSI, çdo mandat nga një bebe, 14 Nëntor 2018, Pjesa 3
15/11 15:51
Ftesë në 5, Lali Diana, burrnesha 64 vjeçare, 13 Nëntor 2018, Pjesa 1
14/11 13:58
Ftesë në 5, Lali Diana, flet për dashurinë e munguar, 13 Nëntor 2018, Pjesa 2
14/11 13:57
Ftesë në 5, Uljet e mes sezonit ne Ring dhe koleksionet e reja dimërore, 13 Nëntor 2018, Pjesa 3
14/11 13:57
Ftesë në 5, Ada Deda, vajza e ish deputetes së PD, 12 Nëntor 2018, Pjesa 1
13/11 13:08
Ftesë në 5, Trendet më të cuditshëm të bukurisë në Instagram, 12 Nëntor 2018, Pjesa 2
13/11 13:07