Ftesë në 5, “Shtegu i gjelbër”, 10 Janar 2019, Pjesa 3
10/01/2019 19:44

Tema: Shtegu i Gjelbër arrin edicionin e katërt më 13 janar. Te ftuar: Besford Kryeziu, Giulia Dajçi, Edvin Kasimati

Ftesë në 5, #10yearschallenge, 16 Janar 2019, Pjesa 1
16/01 22:02
Ftesë në 5, Këshilla për një familje të shëndetshme, 16 Janar 2019, Pjesa 2
16/01 22:01
Ftesë në 5, Çajrat që duhet të përdorim në periudhën gripale, 16 Janar 2019, Pjesa 3
16/01 22:00
A e njihni? Ja si dukej moderatorja e njohur 10 vjet më parë
16/01 18:15
Ftesë në 5, Nensi Kola, avokatja fotomodele, 15 Janar 2019, Pjesa 1
15/01 21:02
Ftesë në 5, Kujtimi, fizioterapisti i verbër, 15 Janar 2019, Pjesa 2
15/01 21:02
Ftesë në 5, Vajza që ka hapur një Blog për librat, 15 Janar 2019, Pjesa 3
15/01 21:02
Ftesë në 5/ Fotomodelja seksi: Nuk pozoj me të brendshme sepse…
15/01 18:59
“Ftesë në Pesë”/ Ish-Missi bën deklaratën e papritur: Në adoleshencë të gjithë kemi flirtuar me…
14/01 20:37
Ftesë në 5, Vlera Kastrati, përfundon albumin e ëndërruar, 14 Janar 2019, Pjesa 1
14/01 19:55
Ftesë në 5, Shkrimtari francez Yann Moix, trazon rrjetin, 14 Janar 2019, Pjesa 2
14/01 19:55
Ftesë në 5, Shkrimtari francez Yann Moix, trazon rrjetin, 14 Janar 2019, Pjesa 3
14/01 19:55
Surprizon gazetarja e njohur: Unë jam si Jennifer Lopez, kam të dashurin 7 vjet më të vogël se vetja
14/01 19:03
Ftesë në 5, Segi dhe Mikeas, motër e vëlla të dashuruar pas radios, 11 Janar 2019, Pjesa 1
11/01 18:48
Ftesë në 5, Vivian Biagioni, këngëtarja që aspiron skenat botërore, 11 Janar 2019, Pjesa 2
11/01 18:47
Ftesë në 5, Artanja Myqelefi, 11 Janar 2019, Pjesa 3
11/01 18:46
Ftesë në 5, Historia e Soni Kokalarit, 10 Janar 2019, Pjesa 1
10/01 19:45
Ftesë në 5, Historia e Soni Kokalarit,10 Janar 2019, Pjesa 2
10/01 19:45
Ftesë në 5, “Shtegu i gjelbër”, 10 Janar 2019, Pjesa 3
10/01 19:44
Ftesë në 5, 6 shenjat e para te horoskopit per vitin 2019, 9 Janar 2019, Pjesa 1
09/01 20:11