Ftese ne 5, Parada e Krenarisë në Kosovë dhe puthja e Xheni Karaj, 11 Tetor 2018, Pjesa 3
12/10/2018 12:24

Tema: Ndikimet që sjell Parada e Krenarisë tek njerëzit dhe nëse shkakton apo jo një përçarje midis meshkujve dhe femrave. Sa shumë ka ndryshuar mënyra e kërkimit të të drejtave në ditët e sotme. Te ftuar: Gresa Hasa, Xheni Karaj

Ftesë në 5, Në shtëpinë e ish Presidentit të Shqipërisë, Z.Bamir Topi, 19 Tetor 2018, Pjesa 3
20/10 17:18
Ftesë në 5, Bamir Topi, 19 Tetor 2018, Pjesa 2
20/10 17:18
Ftesë në 5, Bamir Topi flet për syzet e tij të shtrenjta, 19 Tetor 2018, Pjesa 1
20/10 17:18
Tani në Ftesë në 5 me Bieta Sulo në shtëpinë e ish Presidentit Bamir Topi
19/10 17:06
Ftesë në 5, A ushqehemi shëndetshëm, 18 Tetor 2018, Pjesa 1
19/10 14:45
Ftesë në 5, Si t’i dallojmë produktet Bio, Organike dhe ato Natyrale, 18 Tetor 2018, Pjesa 2
19/10 14:45
Ftesë në 5, Opereta e famshme” Die Fledermaus”, 18 Tetor 2018, Pjesa 3
19/10 14:44
Ftese ne 5, Fatma Methasani zbulon më shumë nga jeta personale, 17 Tetor 2018, Pjesa 1
18/10 15:39
Ftese ne 5, Të fitosh apo të humbasësh kile në palestër, 17 Tetor 2018, Pjesa 2
18/10 15:39
Ftese ne 5, Të fitosh apo të humbasësh kile në palestër, 17 Tetor 2018, Pjesa 3
18/10 15:38
Ftese ne 5, Ebi & Michelle, na rrëfejnë pasionet e tyre, 16 Tetor 2018, Pjesa 1
17/10 13:05
Ftese ne 5, Ebi & Michelle, na rrëfejnë pasionet e tyre, 16 Tetor 2018, Pjesa 2
17/10 13:04
Ftese ne 5, Vëllezërit Pepa dedikim për motrën e cila nuk jeton më, 16 Tetor 2018, Pjesa 3
17/10 13:04
Ftese ne 5, Ermonela Jaho, ambasadore e YWCA, 15 Tetor 2018, Pjesa 1
16/10 14:04
Ftese ne 5, West Side family, na flasin për klipin më të ri “E imja”, 15 Tetor 2018, Pjesa 2
16/10 14:03
Ftese ne 5, Sfida e Hekuranit, i verbëri me dy diploma që nuk gjen dot punë, 15 Tetor 2018, Pjesa 3
16/10 14:03
Ftese ne 5, Klea Huta & Artan Korenica: ja detajet nga “Vip Club”, 12 Tetor 2018, Pjesa 1
13/10 19:15
Ftese ne 5, Lezhianët, populli më pijedashës i Shqipërisë, 12 Tetor 2018, Pjesa 2
13/10 19:14
Ftese ne 5, Lezhianët, populli më pijedashës i Shqipërisë, 12 Tetor 2018, Pjesa 3
13/10 19:14
Ftese ne 5, “Andrra”, bota e vajzave midis tradicionales & modernes, 11 Tetor 2018, Pjesa 1
12/10 12:26