Ftese ne 5, Mjekja estete Lida Hoxha, 10 Tetor 2018, Pjesa 1
11/10/2018 12:34

Tema: Si të heqim make up-in në mënyrë që të mos dëmtojmë lëkurën. Çfarë këshillash jepen për të ruajtur lëkurën e pastër dhe maskat që vajzat dhe gratë duhet të përdorin. Te ftuar: Lida Hoxha

Ftese ne 5, Klea Huta & Artan Korenica: ja detajet nga “Vip Club”, 12 Tetor 2018, Pjesa 1
13/10 19:15
Ftese ne 5, Lezhianët, populli më pijedashës i Shqipërisë, 12 Tetor 2018, Pjesa 2
13/10 19:14
Ftese ne 5, Lezhianët, populli më pijedashës i Shqipërisë, 12 Tetor 2018, Pjesa 3
13/10 19:14
Ftese ne 5, “Andrra”, bota e vajzave midis tradicionales & modernes, 11 Tetor 2018, Pjesa 1
12/10 12:26
Ftese ne 5, Xhorda Dervishi, vajza që mbron të drejtat e vajzave në OKB, 11 Tetor 2018, Pjesa 2
12/10 12:25
Ftese ne 5, Parada e Krenarisë në Kosovë dhe puthja e Xheni Karaj, 11 Tetor 2018, Pjesa 3
12/10 12:24
Ftese ne 5, Mjekja estete Lida Hoxha, 10 Tetor 2018, Pjesa 1
11/10 12:34
Ftese ne 5, Angazhimi i vajzave, përkujdesi cilësor ndaj vetes, 10 Tetor 2018, Pjesa 2
11/10 12:34
Ftese ne 5, Angazhimi i vajzave, përkujdesi cilësor ndaj vetes, 10 Tetor 2018, Pjesa 3
11/10 12:33
Ftese ne 5, Ekspozimi ndaj produkteve për pastrimin e shtëpisë, 9 Tetor 2018, Pjesa 1
10/10 13:21
Ftese ne 5, Jurgeni, rrugëtimi i tij nga bullizmi, 9 Tetor 2018, Pjesa 2
10/10 13:21
Ftese ne 5, Kozeta, studentja e mjekësisë, jeton me pasionin për të qëndisur, 9 Tetor 2018, Pjesa 3
10/10 13:21
Ftese ne 5, 2 vjetori i martesës me Elia Zaharia, 8 Tetor 2018, Pjesa 1
09/10 15:23
Ftese ne 5, 90 vjetori i Mbretërisë shqiptare, 8 Tetor 2018, Pjesa 2
09/10 15:23
Ftese ne 5, Esiona Konomi & Armand Bajrami, një bast për Dashurinë, 8 Tetor 2018, Pjesa 3
09/10 15:22
Ftese ne 5, Historia e Anës. Një ish-mësuese që jeton në fshat, 5 Tetor 2018, Pjesa 1
06/10 15:21
Ftese ne 5, Historia e Anës. Një ish-mësuese që jeton në fshat, 5 Tetor 2018, Pjesa 2
06/10 15:20
Ftese ne 5, Artet Marciale & ndikimi i tyre në produktivitetin e fëmijëve, 5 Tetor 2018, Pjesa 3
06/10 15:20
Ftese ne 5, Suada Sherifi: “Ndihem një perëndeshë sa herë vajza më thërret mami”, 4 Tetor 2018, Pjesa 1
05/10 12:50
Ftese ne 5, Dita Ndërkombëtare e kafshëve, 4 Tetor 2018, Pjesa 2
05/10 12:50