Ftesë në 5, Lahutën e “morën” serbët? 6 Dhjetor 2018, Pjesa 3
06/12/2018 19:58

Tema: Ka vepruar gabim Unesco, nuk e ka verifikuar mirë, dmth ia jep të parit që aplikon, apo është neglizhencë e strukturave tona dhe përse duhet të shqetësohemi që u regjistrua nga serbët Te ftuar: Sokol Shupo, Lili Sulaj, Eneida Bozheku

Ftesë në 5, Mentor Petrela, flet për historinë e shtëpisë 100 vjeçare, 14 Dhjetor 2018, Pjesa 1
14/12 19:02
Ftesë në 5, Mentor Petrela flet për “internimin” në Burrel, 14 Dhjetor 2018, Pjesa 2
14/12 19:01
Ftesë në 5, Në shtëpinë e Petrelës ka festë, 14 Dhjetor 2018, Pjesa 3
14/12 19:00
Ja çfarë dëgjon doktor Petrela kur gatuan pasta…
14/12 18:59
“Ftesë në 5” në Top Channel/ Brenda shtëpisë së doktor Petrelës
14/12 14:13
Ftesë në 5, Rreth pemës me familjen e madhe, 13 Dhjetor 2018, Pjesa 1
13/12 19:17
Ftesë në 5, Xhimi Lazri në një koncert antologji në arTurbina, 13 Dhjetor 2018, Pjesa 2
13/12 19:17
Ftesë në 5, “Kreditorët”, shfaqja thriller-erotik, 13 Dhjetor 2018, Pjesa 3
13/12 19:17
Soirée, 12 Dhjetor 2018, Pjesa 4
13/12 19:05
Moderatorja e njohur nënë e dy fëmijëve për 1 vit e gjysmë: Më ka ndryshuar jeta!
13/12 17:32
Aktorja e njohur nuk kursen falenderimet: Më zgjodhën në film me CV-në bosh!
12/12 20:22
Protesta e studentëve, Profesor Fuga: Duhet dialog me përfaqësim të gjerë
12/12 20:20
Ftesë në 5, Në lidhje Skype nga Franca prof. Artan Fuga, 12 Dhjetor 2018, Pjesa 1
12/12 20:13
Ftesë në 5, Esela Pysqyli, rikthehet me “Streha mes reve”, 12 Dhjetor 2018, Pjesa 2
12/12 20:13
Ftesë në 5, Diana Kastrati, përkthyesja qe u vlereësua nga Presidenti Italian, 12 Dhjetor 2018, Pjesa 3
12/12 20:13
Ftesë në 5, Miranda Rira, në pritje të ëmbël, 11 Dhjetor 2018, Pjesa 1
11/12 20:20
Ftesë në 5, Avon vjen me ide dhuratash për festat e fundvitit, 11 Dhjetor 2018, Pjesa 2
11/12 20:20
Ftesë në 5, Kuzhina shqiptare udhëtoi drejt Sllovakisë, 11 Dhjetor 2018, Pjesa 3
11/12 20:20
Ftesë në 5, Banda frymore e FA dhe 106 vjetori i themelimit te ushtrisë, 10 Dhjetor 2018, Pjesa 1
10/12 19:05
Ftesë në 5, Një familje ushtarake si ajo e Kurtit dhe Morenës, 10 Dhjetor 2018, Pjesa 2
10/12 19:04