Ftese ne 5, “Andrra”, bota e vajzave midis tradicionales & modernes, 11 Tetor 2018, Pjesa 1
12/10/2018 12:26

Tema: Ekziston një traditë e gjatë në këngët folklorike shqiptare që transmetojnë zakone patriarkale, sipas të cilave vajzat adoleshente martohen kundër dëshirës së tyre dhe nuk arsimohen. Kontribuimi i muzikës që vajzat të fitojnë një zë dhe të drejtat e tyre të dëgjohen. Te ftuar: Xhorda Dervishi, Andrra (Fatime Kosumi)

Ftesë në 5, Kush vuan me shumë pas një ndarjeje, burrat apo gratë, 14 Qershor 2019, Pjesa 1
14/06 19:03
Ftesë në 5, Kush vuan me shumë pas një ndarjeje, burrat apo gratë, 14 Qershor 2019, Pjesa 2
14/06 19:03
Ftesë në 5, Maturë pas 40 vjetësh në Amerikë me limuzinë e maska, 14 Qershor 2019, Pjesa 3
14/06 19:03
Ftesë në 5, Ja çfarë s’duhet të mungojë në valixhen tënde të pushimeve, 13 Qershor 2019, Pjesa 1
13/06 19:34
Ftesë në 5, Vrojtuesit e plazhit, garancia për pushime të sigurta e të mbara, 13 Qershor 2019, Pjesa 2
13/06 19:34
Ftesë në 5, “L’atitude” qendra më e re për e argëtimit në Tiranë, 13 Qershor 2019, Pjesa 3
13/06 19:34
Ftesë në 5, Jona Pepkola, nga këngët në Kishë në këngët e lokaleve, 12 Qershor 2019, Pjesa 1
12/06 19:01
Ftesë në 5, Reperi i njohur BimBimma prezanton librin “Po e zi”, 12 Qershor 2019, Pjesa 2
12/06 19:00
Ftesë në 5, Nxënësja Arla Peza fiton vendin e dytë në Finlandë, 12 Qershor 2019, Pjesa 3
12/06 18:59
Ftesë në 5, Shyhrete Behluli & Learta Jakupi: Ja ç’ndodh brenda familjes, 11 Qershor 2019, Pjesa 1
11/06 18:59
Ftesë në 5, Sfida Shyhrete VS Learta: Ja sa mirë e njohin njëra-tjetrën, 11 Qershor 2019, Pjesa 2
11/06 18:58
Ftesë në 5, “Nuk dëgjoj, nuk shikoj, nuk flas” komedia që duhet parë, 11 Qershor 2019, Pjesa 3
11/06 18:58
Ftese ne 5, Amela Kalari, nga Londra në skenën e Miss Universe, 10 Qershor 2019, Pjesa 1
10/06 19:48
Ftese ne 5, Veshjet e përdorura, ja si t’i kombinoni në përditshmëri, 10 Qershor 2019, Pjesa 2
10/06 19:48
Ftese ne 5, Historia personale e mjekes Mirela Hasanaj, 10 Qershor 2019, Pjesa 3
10/06 19:47
Bukuroshja shqiptare ka një kusht për partnerin e ardhshëm: Edhe pse tropojane, e dua të jetë korçar
10/06 19:20
Ftese ne 5, Rrobat e banjos perfekte për formën e trupit tuaj, 7 Qershor 2019, Pjesa 1
07/06 19:34
Ftese ne 5, Muzikali “Annie”, një shfaqje që nxit dashurinë & shpresën, 7 Qershor 2019, Pjesa 2
07/06 19:34
Ftese ne 5, Sasa Hoda, “guximtarja” nga Kosova, 7 Qershor 2019, Pjesa 3
07/06 19:33
Ftese ne 5, “Bang Bang Show”, ju pret më 8 Qershor te Liqeni Artificial, 6 Qershor 2019, Pjesa 1
06/06 19:53