Lajmi i fundit
Krerët e bashkësive fetare në Shqipëri apel Merkel dhe Macron për hapjen e negociatave
Fshati pa ujë në Fier
07/06/2018 12:15

Banorët e Çervenit në Fier e mbushin ujin me kafshë shtëpiake nga fshati fqinj.