Fiks Fare, Tërmeti i la pa shtëpi, Fiksi iu ndryshon jetën, 24 Janar 2020, Pjesa 1
24/01/2020 21:02

"Fiks fare" është nje program i gazetarisë investigative i cili transmetohet per publikun e gjerë nga e hëna në të premte në orën 20:10 në Top Channel. Një emision kritik dhe problemor, i cili nëpërmjet humorit dhe satirës denoncon dukuri negative të jetës sonë si korrupsioni, vjedhjet, shkeljen e ligjeve nga ana e zyrtarëve, shkeljen e të drejtave të njeriut etj. "Fiks Fare" nisi transmetimin në 19 dhjetor 2002. është i pari emision me thyerje tabuje në praktikën gazetareske. "Fiks Fare" u krijua si një domosdoshmëri e mungesës së emisioneve të këtij lloji në mediat tona, për të kontribuar sadopak në zgjedhjen e halleve dhe problemeve që përballon vendi në ketë tranzicion të gjatë. "Fiks fare" ka ngritur dhe realizuar probleme të mëdha, të cilat kanë ndikuar jo vetëm në opinionin publik shqiptar, por edhe në sektore të caktuar, duke I vënë në lëvizje dhe duke dhënë zgjidhje. "Fiks fare" sot funksionon si një institucion ku njerëzit denoncojnë të gjitha padrejtesitë që u bëhen dhe ku rrefejnë problemet e tyre.

Fiks Fare, Berisha: “Rama po fut koronavirusin që të ndalë revolucionin! 26 Shkurt 2020, Pjesa 1
26/02 21:11
Fiks Fare, “Klonimi” i librave të mjekësisë, shkelet e drejta autorit, 26 Shkurt 2020, Pjesa 2
26/02 21:10
Fiks Fare, Të gjitha viruset digjen me një gotë raki, 26 Shkurt 2020, Pjesa 3
26/02 21:07
Fiks Fare/ Monitorime/ Të gjitha viruset digjen me një gotë raki
26/02 20:54
Fiks Fare/ “Klonimi” i librave të mjekësisë, e drejta autorit shkelet me këmbë
26/02 20:54
Fiks Fare/ Berisha: “Rama po fut koronavirusin që të ndalë revolucionin e 2 marsit!
26/02 20:49
Fiks Fare/ Lushnjarët e presin koronavirusin me faqore në dorë
26/02 20:49
Fiks Fare, Koronavirusi, a do qëndrojnë shqiptarët të pamposhtur? 25 Shkurt 2020, Pjesa 1
25/02 20:31
Fiks Fare/ Monitorime/ Po të jesh nga Vlora, s’të zë koronavirusi
25/02 20:25
Fiks Fare/ Kisha e nxorri në rrugë, Fiks Fare dhe EKB strehojnë të moshuarën
25/02 20:25
Fiks Fare/ Fermerët ‘maratonomakë’ për të fituar subvencione
25/02 20:25
Fiks Fare/ Alban Zusi: Skema e re çorientim për fermerin
25/02 20:24
Fiks Fare/ Koronavirusi në derë, a do qëndrojnë shqiptarët të pamposhtur?
25/02 20:23
Fiks Fare, Mjeku bimor gjen vaksinën e koronavirusit, 24 Shkurt 2020, Pjesa 1
24/02 21:07
Fiks Fare, Në Kosovë lopa subvencionohet më shumë se fermeri shqiptar, 24 Shkurt 2020, Pjesa 2
24/02 21:07
Fiks Fare, 500 mijë gramshiotë punojnë në Mongoli, 24 Shkurt 2020, Pjesa 3
24/02 21:06
Fiks Fare/ Mjeku bimor gjen vaksinën e koronavirusit: “Sekreti është tek përzierja e bimëve”
24/02 20:52
Fiks Fare/ Kryetari i Sindikatës së Fermerëve: Skema e re e subvencioneve, fermerët në kolaps!
24/02 20:51
Fiks Fare/ Lopa në Kosovë merr subvencion më shumë se fermeri në Shqipëri
24/02 20:49
Fiks Fare/ Monitorime/ 500 mijë gramshiotë punojnë në Mongoli
24/02 20:48