Fiks Fare, Skandali me matjen e audiencës, 11 Korrik 2019, Pjesa 2
11/07/2019 21:01
Fiks Fare, Çudira shqiptare/ Rrugët e Daullasit të shtruara me misër, 18 Shtator 2019, Pjesa 1
18/09 21:02
Fiks Fare, Skandal në shkollën “Pjetër Budi” manipulohet shorti italishtes, 18 Shtator 2019, Pjesa 2
18/09 21:01
Fiks Fare, Njërëzit flenë apo zgjohen në orën 5, 18 Shtator 2019, Pjesa 3
18/09 21:00
Fiks Fare/ Njerëzit flenë apo zgjohen në orën 5?
18/09 20:30
Fiks Fare/ Kryetarja e këshillit të prindërve firmos për fëmijët e tjerë, të vetin e transferon në klasën e anglishtes
18/09 20:30
Fiks Fare/ Prindërit: Drejtoria manipuloi shortin e italishtes!
18/09 20:30
Fiks Fare/ DAR: Italishtja me detyrim, kanë firmosur dy qeveritë
18/09 20:30
Fiks Fare/ Çudira shqiptare. “Plas” misri sheshit
18/09 20:30
Fiks Fare, Qeveria u ngriti pensionet, pensionistëve u ngrihet tensioni, 17 Shtator 2019, Pjesa 1
17/09 21:02
Fiks Fare, I moshuari abuzon seksualisht me të sëmurën mendore, 17 Shtator 2019, Pjesa 2
17/09 21:01
Fiks Fare, Eni Çobani: Në Shqipëri mbaruan burrat!, 17 Shtator 2019, Pjesa 3
17/09 21:00
Fiks Fare/ Eni Çobani: Në Shqipëri mbaruan burrat!
17/09 20:30
Fiks Fare/ Mjekët ligjorë ngatërrojnë emrin e vajzës në raport
17/09 20:30
Fiks Fare/ Rrëfimi i babait: Si e gjeta komshiun me vajzën e sëmurë!
17/09 20:30
Fiks Fare/ Qeveria u ngriti pensionet, pensionistëve u ngrihet tensioni
17/09 20:30
Fiks Fare/ 77 vjetori i Konferencës së Pezës, komunistët: Harruan Enver Hoxhën
16/09 21:30
Fiks Fare, Viti i ri shkollor, librat me çmime të ” kripura”, 16 Shtator 2019, Pjesa 1
16/09 21:02
Fiks Fare, Përrenjas, 70 maturantë ngelen pa universitet, 16 Shtator 2019, Pjesa 2
16/09 21:01
Fiks Fare, Balliu: Të shpërndahet Budenstagu nëse voton PRO Shqipërisë, 16 Shtator 2019, Pjesa 3
16/09 21:00
Fiks Fare/ Kishte mesatare 9.97 dhe ngelet pa shkollë, mësuesja gaboi
16/09 20:45