Fiks Fare, Mori ryshfet, KLP, gjykata e dënoi, prokurori kërkon të pastrojë figurën, 23 Janar 2020, Pjesa 1
23/01/2020 21:02

Ish prokuror Tom Dedaj, i shkarkuar nga KLP, i cili , siç thotë edhe vetë, është dënuar nga Gjykata e Shkallës së Parë për Krimet e Rënda për korrupsion pasiv dhe Gjykata e Apelit për Krimet e Rënda për moskallëzim krimi, kërkon nga Fiksi që të pastrojë imazhin e tij. Katër vjet më parë, Fiks Fare denoncoi veprimet abuzive të këtij prokurori, për të cilin qytetari nga Dibra, Faik Zeqaj deklaroi se i kishte dhënë 200 mijë lekë (të vjetra) për të zhbllokuar makinën e kapur nga policia. Kush ju ka çuar juve në Gjykatë? Kolegët e tu, prokurorët e Krimeve të Rënda. Ju i konsideroni ata të paaftë, por, besojmë se ata janë më të zotë se ti. Mos valle kemi ndërhyrë ne për akuzën e tyre? Jo, mor djalë, ne as denojmë, as fusim në burg njeri, thjeshtë denoncojmë me fakte, asnjëherë me thashetheme. Po dy gjykatat: Shkalla e Parë dhe Apeli i Krimeve të Rënda kaq të paaftë i nxjerr ti, që nuk analizuan faktet dhe të paskan dënuar kot? Po KLP-n ne e detyruam të të largojë nga prokuroria? Ata ekspertuan videot dhe dolën vetë në përfundimin dhe të akuzuan për korrupsion. Ne të Fiks Fare na bën të dyshojmë se ç'prokuror paske qenë, kur u kundërvihesh të gjithëve, dhe kërkon reston nga TCH. Fiks Fare po ta ploteson dëshirën, duke ritransmetuar videot, pa ndryshuar asgjë...

Fiks Fare, Korona ‘zhduk’ politikanët nga ekrani, 31 Mars 2020, Pjesa 1
31/03 21:02
Fiks Fare, 200 punëtorët e një fabrike ushqehen në rrugë, mes pluhurit… 31 Mars 2020, Pjesa 2
31/03 21:01
Fiks Fare, Ahmetaj, ministër i fatkeqësive apo i përballimit të tyre, 31 Mars 2020, Pjesa 3
31/03 21:00
Fiks Fare/ Korona/ 200 punëtorët e një fabrike ushqehen në rrugë, në mes të pluhurit…
31/03 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Ahmetaj, ministër i fatkeqësive apo i përballimit të tyre
31/03 20:30
Fiks Fare/ Sa i ka marrë malli qytetarët për politikanët në karantinë?
31/03 20:30
Fiks Fare, 24 ora në karantin me gruan, qytetarët bekojnë Ramën, 30 Mars 2020, Pjesa 1
30/03 21:02
Fiks Fare, Të sëmurën në gjendje të rëndë nuk e shtrojnë në spital, 30 Mars 2020, Pjesa 2
30/03 21:01
Fiks Fare, Ylli Merja rekomandon ponçe për të luftuar koronën/ 30 Mars 2020, Pjesa 3
30/03 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Ylli Merja rekomandon ponçe për të luftuar koronën
30/03 20:30
Fiks Fare/ Të sëmurën në gjendje të rëndë nuk e shtrojnë në spital
30/03 20:30
Fiks Fare/ Do të heqë dhëmballën, policia nuk i jep leje
30/03 20:30
Fiks Fare/ Karantina/ Qytetarët bekojnë Ramën: Po njohim më mirë gratë!
30/03 20:30
Fiks Fare, BE hap dyert për Shqipërinë, kufinjtë të mbyllur, 27 Mars 2020, Pjesa 1
27/03 21:02
Fiks Fare, Klodian Allajbeu: Virusi si flakë, por jeta do vazhdojë, 27 Mars 2020, Pjesa 3
27/03 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Klodian Allajbeu: Virusi si flakë, por jeta do vazhdojë
27/03 20:30
Fiks Fare/ Karantina/ Pensionistët e vetmuar në nevojë, nuk ka kush t’u bëj pazaret
27/03 20:30
Fiks Fare/ Europa hapi dyert, por janë mbyllur kufijtë. Si do shkojmë andej?
27/03 20:30
Fiks Fare/ Djali: “Më ndihmoni për nënën e paralizuar, nuk kam as bukë për t’i dhënë”
27/03 20:30
Fiks Fare/ I burgosuri në Korçë: Kemi shenja të virusit, askush nuk interesohet për ne
27/03 20:30