Fiks Fare/ Meta: Shyqyr që ka ikur Kryemadhi nga parlamenti
11/10/2019 20:30
Fiks Fare, Jemi apo jo 100 vjet mbrapa botës? 11 Nëntor 2019, Pjesa 1
11/11 21:02
Fiks Fare, Zyrtarët e burgut, 2 mijë euro rryshfet për operacionin e të dënuarit, 11 Nëntor 2019, Pjesa 2
11/11 21:01
Fiks Fare, Gjikondi: KÇK është njësoj sikur të thuash puç puç, 11 Nëntor 2019, Pjesa 3
11/11 21:00
Fiks Fare/ Nëse bota do të përmbyset, në shqiptarët do jetojmë më shumë, meqë jemi 100 vite mbrapa..
11/11 20:30
Fiks Fare/ Mjeku: Jemi 4 veta për operacionin, drejtori, shefi policisë dhe unë
11/11 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Gjikondi: KÇK është njësoj sikur të thuash puç puç
11/11 20:30
Fiks Fare/ I burgosuri: Rrezikoj të paralizohem, mjekët e burgut më kërkojnë mijëra euro
11/11 20:30
Fiks Fare/ Mjeku: “Për operacionin 2000 euro, 1500 euro shtrimi në spitalin e burgut”
11/11 20:30
Fiks Fare, 8 nëntori, lindja e partisë “mëmë”. Kush e kujton sot? 8 Nëntor 2019, Pjesa 1
08/11 21:02
Fiks Fare, Del në pension, i mbajnë lekët e lejes vjetore, 8 Nëntor 2019, Pjesa 2
08/11 21:01
Fiks Fare, Monitorime/ Bushati: Unë ju kam pritur gjithë jetën o Sonila, 8 Nëntor 2019, Pjesa 3
08/11 21:00
Fiks Fare/ Monitorime/ Bushati: Unë ju kam pritur gjithë jetën o Sonila…
08/11 20:29
Fiks Fare/ Juristi pas interesimit të Fiksit: Shkresa është gabim, do t’i marrë lekët e lejes!
08/11 20:29
Fiks Fare/ Sanitarja: Më kanë mbajtur lekët e lejes, në dokumenta figuron sikur i kam marrë
08/11 20:29
Fiks Fare/ Të ngujuar dhe në mërgim, kërkojnë ndihmë nga Fiksi
08/11 20:28
Fiks Fare/ A vlen të kujtohet 8 nëntori, themelimi i partisë mëmë nga rrodhën edhe partitë e tjera?
08/11 20:27
Fiks Fare, Nuk ka mjekë, banorët e Rakickës i bëjnë gjilpërat vetë, 7 Nëntor 2019, Pjesa 1
07/11 21:02
Fiks Fare, Mësuesit urdhërojnë nxënësit të blejnë vetëm tek një librari, 7 Nëntor 2019, Pjesa 2
07/11 21:01
Fiks Fare, Monitorime/ Pronarja iu lan këmbët punonjësve, 7 Nëntor 2019, Pjesa 3
07/11 21:00
Fiks Fare/ Drejtuesit e shkollave: Ka shkelje, do marrim masa për mësuesit!
07/11 20:30