Fiks Fare/ Durrës/ Policia pa internet, qytetarët 3 ditë në radhë për pasaporta
13/01/2020 20:30

Në sportelet e Drejtorisë së Policisë së Durrësit, ka një fluks të madh të qytetarëve që presin prej tre ditëve në radhë për të aplikuar për pasaporta. Shkaku i këtij fluksi të madh është se policia nuk ka internet dhe të gjitha aplikimet duhet të behën me dorë.

Fiks Fare, Meta “i dorëzon” kredencialet ambasadores amerikane, 27 Janar 2020, Pjesa 1
27/01 21:02
Fiks Fare, Skandal në Kamëz/ Seks dhe drogë në derën e shkollës, 27 Janar 2020, Pjesa 2
27/01 21:01
Fiks Fare, Deputeti: “Arrestohet Koço Devolen në gjendje të dehur në timon”, 27 Janar 2020, Pjesa 3
27/01 21:00
Fiks Fare/ “Dorëzohet” Meta, SHBA partner strategjik i pazëvendësueshëm
27/01 20:30
Fiks Fare/ Prostituta mëson nxënësit e shkollës të bëjnë seks: Për dy orë i mësoj…
27/01 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Deputeti: “Arrestohet Koço Devolen në gjendje të dehur në timon”
27/01 20:30
Fiks Fare/ “Dua një respekt”, kodet për favore seksuale afër gjimnazeve në Kamëz
27/01 20:30
Fiks Fare, Tërmeti i la pa shtëpi, Fiksi iu ndryshon jetën, 24 Janar 2020, Pjesa 1
24/01 21:02
Fiks Fare, Shtohen me djalë, por nuk e regjistrojnë dot në gjendjen civile, 24 Janar 2020, Pjesa 2
24/01 21:01
Fiks Fare, Alibeaj: “Opozita u la Ramën shqiptarëve për eksperiment”, 24 Janar 2020, Pjesa 3
24/01 21:00
Fiks Fare/ Jetonte në çadër, pas trasmetimit në Fiks Fare familja Kurti me shtëpi të re
24/01 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Alibeaj: “Opozita u la Ramën shqiptarëve për eksperiment”
24/01 20:30
Fiks Fare/ Vermoshi/ Fshati pa mjek, banorët marrin shërbimin mjeksor në Mal të Zi
24/01 20:30
Fiks Fare/ Shtohen me djalë, por nuk e regjistrojnë dot në gjendjen civile
24/01 20:30
Fiks Fare, Mori ryshfet, KLP, gjykata e dënoi, prokurori kërkon të pastrojë figurën, 23 Janar 2020, Pjesa 1
23/01 21:02
Fiks Fare, Dy vjet pa shtetësi dhe pasaportë, Fiksi u zgjidh problemin, 23 Janar 2020, Pjesa 2
23/01 21:01
Fiks Fare, Policia në hall, nuk ka drogë për të stërvitur qentë, 23 Janar 2020, Pjesa 3
23/01 21:00
Fiks Fare/ Dy vjet sorollatje për shtetësin dhe pasaportën, Fiksi zgjidh problemin për 2 ditë
23/01 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Policia në hall, nuk ka drogë për të stërvitur qentë
23/01 20:30
Fiks Fare, Dhuna në familje, njerku falenderon Fiksin “më shpëtuat fëmijët”, 22 Janar 2020, Pjesa 1
22/01 21:02